Nieuws

Beste mensen,
Van harte hopen wij dat dit bericht u in goede gezondheid bereikt. Zoals iedereen volgen wij in deze buitengewone tijd het nieuws op de voet. In de persconferentie van woensdag 6 mei maakte premier Rutte ons gelukkig duidelijk dat het nieuwe normale leven de komende maanden weer langzaam komt alleen wel met de nodige beperkende maatregelen van 1,5 m, mondkapjes en kleine aantallen mensen.

Catalogus Parochie-veiling gaat niet door
Deze beperkingen en onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid maakt het onmogelijk om de mooie sociale activiteiten, die het veilingcomité weer voor dit jaar had georganiseerd, uit te voeren. De catalogus ligt al twee maanden klaar en sommige parochianen hebben deze al ontvangen. In goed overleg hebben we besloten om dit jaar de Parochieveiling helaas NIET door te laten gaan.

Gift in plaats van kavel kopen
Helaas, omdat de Kerk Johannes de Doper, na alle recente restauraties aan dak en ramen de opbrengst hard nodig heeft en deze absoluut niet kan missen. Ook worden er kosten gemaakt om volgens de richtlijnen van het RIVM het mogelijk te maken dat er vanaf 1 juli weer diensten in de Kerk kunnen worden gehouden. Wij vragen beleefd om uw begrip in deze situatie en i.p.v. van elk jaar één of meerdere kavels kopen om dit jaar een gift te doen op rekening no. . NL95RABO 0117682020. T.n.v. Parochie St Johannes de Doper.

Alvast hartelijk dank, Parochieveiling comité