Together

In september 1995 begon een klein groepje mannen en vrouwen samen te zingen met de bedoeling om een zogenaamd middenkoor te gaan vormen: een kerkkoor voor iedereen in de leeftijd tussen jongeren- en seniorekoor. Elke week werd er enthousiast gerepeteerd. Een passende naam werd gevonden na een paar maanden in ‘Together”.

Togethers repertoire bestaat uit meertalige religeuze muziek met een modern tintje. Van licht klassiek tot pop, gospel, musical etc. Door deze veelzijdigheid leent ons repertoire zich prima om ook mee te doen met korenfestivals. Dit is dan ook iets wat het koor nog geregeld doet.

Inmiddels zingt het koor zo’n 25 keer per jaar in diverse vieringen binnen parochie Johannes de Doper in Grootebroek. Deze lopen uiteen van zondagse vieringen tot huwelijksvieringen, avondwakes en uitvaarten.

Hebt u ook zin om met Together mee te zingen? Dat kan! U mag altijd vrijblijvend een paar keer mee komen doen. Together repeteert elke donderdag van 19.30 tot 21.30 uur in zaal 1 en 2 van het parochiecentrum.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ineke van Mulukom: 06 2127 1265