Werkgroepen

Een groot rijkdom binnen de parochie is het grote aantal vrijwilligers dat actief is. Het is niet voor niets dat enkele jaren terug het Vrijwilligerslaantje is onthuld naast de kerk: de parochie zou niet bestaan zonder de inzet van alle vrijwilligers. Ze zijn actief in verschillende werkgroepen, zoals de liturgische Viering olv Parochianen, de Avondwake- en Uitvaartgroep, de gezinsliturgie maar ook de misdienaars en de diaconische groep Omzien naar Elkaar.

Ook is de katholieke jeugd in goede handen dankzij de vertegenwoordigers van de verschillende groepen die verantwoordelijk zijn voor alle doopjes binnen de parochie, de eerste heilige communie en het vormsel.

Tot slot zijn er ook nog groepen die op de achtergrond bergen werk verzetten, zoals de redactie van parochieblad De Voorloper, de organisatie van Kerkbalans, de Kerkwerken en de organisatie van de jaarlijkse Parochieveiling.

U leest het: indien u een steentje bij zou willen dragen binnen de organisatie van de parochie is er keuze te over. Neemt u gerust contact op met de genoemde contactpersonen indien u interesse heeft in enige medewerking!