Jongerenkoor JoKo

JoKo is het jongerenkoor van de katholieke parochies in zowel Grootebroek als Bovenkarspel en Lutjebroek. ‘Gezellighoid kent gien toid’ is hun credo en dat is iets waar de 50 huidige leden wel raad mee weten. Je kunt JoKo tegenkomen tijdens de vormselviering en de samenzang. Daarnaast verzorgt het koor zelf zo’n 6-tal onafhankelijke vieringen gedurende het jaar binnen elke parochie.

Naast de vieringen die ze organiseren vieren ze ook veel feestjes. De grootste daarvan is het jaarlijkse JoKo Weekend. Dan is het 3 dagen feest in een kampeerboerderij ergens in het land waar zij zich vermaken met spelletjes, een uitje, een bonte avond en nog meer spelletjes. Daarnaast wordt er door het jaar heen ook veel georganiseerd voor en door de leden, zoals een openings- en slotuitje, het traditionele sinterklaasfeest, de kerstbrunch (elk jaar na de viering op Tweede Kerstdag) en vele andere themafeestjes.

Ze repeteren elke vrijdag van 20.00 – 21.30 uur (incl. pauze) in de Sint Martinuskerk, Hoofdstraat 205 in Bovenkarspel. De leeftijd van de leden varieert van 12 tot 30 jaar. Na elke repetitie is er gelegenheid tot nazitten in het JoKo-Lokaal onder het genot van de nodige versnaperingen, muziek en spelletjes. Nieuwe leden kunnen rekenen op een warm welkom!

Meer info en contactinformatie vind je op hun website.