Happy Kids

Vanaf september 2009 is de start gemaakt met de oprichting van een nieuw kinderkoor. Op dit moment telt dit koor 27 kinderen en staat onder leiding van een ervaren dirigente: Miep Wessing. Zij wordt geholpen in de koorbegeleiding door enkele vrijwilligers. De leeftijd van de kinderen varieert van 6 tot 13 jaar. Na een jaar zingen en de eerste opluistering van een gezinsviering (die van Sint Maarten) werd het tijd voor een eigen naam. De kinderen bedachten Happy Kids. Happy Kids was een feit!

De kinderen van het kinderkoor houden allen van zingen en samen is dat extra leuk, zeker als er ook nog bij wordt gedanst!

De repetities vinden plaats in het Parochiecentrum op de maandagavond van 18.45 tot 19.30 uur. De oudere kinderen zingen nog iets langer door. Er wordt voor de dekking van de kosten een kleine jaarlijkse bijdrage gevraagd per kind van €1,00 per maand (=€10,00 per jaar).

Ieder jaar wordt afgesloten met een uitje. In het jaar worden ook andere activiteiten georganiseerd. Zo was er in 2013 een djembe workshop.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sylvia Groot T 0228-724086